Logotyp: Sydnärkes kommunalförbund

Kontakt & om oss

Har du synpunkter på förbättringar, vill påkalla några fel på någon av våra anläggningar eller något annat som rör sophämtning/återvinningscentraler är du välkommen att kontakta oss.

Vår kundtjänst är öppen måndag - fredag kl: 08.00 - 16.00.

Lunchstängt kl: 12.00 - 13.00.

Röda dagar stängt.

Under semesterperioden (vecka 26-33) har kundtjänst begränsade öppettider: mån-fre kl: 08.00-12.00.

Kontakta kundtjänst på: info@kf.sydnarke.se, tel: 0582-68 57 00 eller via post till:

Sydnärkes kommunalförbund
Tegelgatan 2
694 32 Hallsberg

Kontaktuppgifter till personal

Du kan också använda dig av formuläret nedan för att kontakta kundtjänst.

När du sänder in dina personuppgifter via kontaktformuläret nedan godkänner du att Sydnärkes kommunalförbund behandlar de uppgifter du lämnat.

De personuppgifter du lämnar till Sydnärkes kommunalförbund registreras och behandlas enligt reglerna i dataskyddsförordningen (GDPR). Dina uppgifter som du lämnat i det här kontaktformulärete gallras efter att vi kontaktat dej och behandlat ditt ärende.

Du har rätt att kontakta oss om du vill begära information om de uppgifter vi har om dig, för att begära rättelse, överföring eller för att begära att vi begränsar behandlingen, för att göra invändningar eller begära radering av dina uppgifter. Du har också rätt att få felaktiga uppgifter rättade.

Personuppgiftsansvarig är Sydnärkes kommunalförbund. Har du frågor eller synpunkter på hur personuppgifter hanteras kontakta vårt dataskyddsombud via vår kundtjänst, 0582-68 57 00.

Läs mer om hur Sydnärkes kommunalförbund hanterar dina personuppgifter. Öppnas i nytt fönster.

Kontaktuppgifter
Kontaktuppgifter