Logotyp: Sydnärkes kommunalförbund

Vi söker renhållningsarbetare

Rygg med SNKF logga

Vill du jobba hos oss?

Som renhållningsarbetare hos oss har Du en mycket viktig roll i vårt miljöarbete kring insamling och återvinning av avfall. Du och dina kollegor är vårt ansikte utåt.

Vi förväntar oss därför att Du har hög servicenivå så att våra kunder blir nöjda. Du är dessutom intresserad av miljöfrågor och vill med din insats medverka till att nå uppsatta mål.

Huvudsaklig arbetsplats är på förbundets sopbilar. Du ska dessutom vara beredd på andra arbetsuppgifter såsom att arbeta på någon av förbundets återvinningscentraler i Askersund, Hallsberg, Laxå och Lekebergs kommuner, utkörning av kärl mm.

Du är noggrann och ansvarsfull när du framför ett fordon och gör det på ett säkert sätt. Även i arbetet på återvinningscentralen. Vid sophämtning inrapporterar du noterade avvikelser.

Arbetstid: heltid

Behörighet: minst C-kort med tillhörande giltigt YKB. Lastmaskinskort och kranförarbevis är premierande.

Erfarenhet: några års erfarenhet av framförande av tunga fordon är önskvärt men inget krav. Erfarenhet av renhållningsarbete är meriterande.

Övrigt: du ska ha datavana, vara lösningsorienterad, kreativ och engagerad, ha hög arbetskapacitet, ha god lokal kännedom samt ha god fysik. Du ska kunna uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift. En fördel är om du har språkkunskaper som arabiska, somaliska eller dyl.

Lön: individuell lön tillämpas.

Tillträde: efter överenskommelse.

För mer information kontakta förbundschef Nina Glattfelder, 0582-685701 eller samordnare Conny Hjärtedal, 0582-685708.

Facklig företrädare: Kristoffer König, 010-4429227

Ansökan e-postas till nina.glattfelder@kf.sydnarke.se eller skickas till Sydnärkes kommunalförbund, Tegelgatan 2, 694 32 Hallsberg

Ansök här Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.