Logotyp: Sydnärkes kommunalförbund

Sydnärkes kommunalförbund söker renhållningsarbetare

Som renhållningsarbetare hos oss har Du en mycket viktig roll i vårt miljöarbete kring insamling och återvinning av avfall. Du och dina kollegor är vårt ansikte utåt. Vi förväntar därför oss att Du har hög servicenivå så att våra kunder blir nöjda. Du är dessutom intresserad av miljöfrågor och vill med din insats medverka till att nå uppsatta mål.


Dina arbetsuppgifter är i första hand inriktade på utkörning av sopkärl och arbete på återvinningscentraler. Dessutom ska du kunna köra sopbil, kranbil och lastmaskin vid behov. Naturligtvis framför du ditt fordon på ett säkert sätt samt inrapporterar avvikelser i samband med insamlingen. Du ansvarar också för att bil och påbyggnation är hel och ren och transporterar fordon till verkstad vid behov.


Arbetstid: heltidBehörighet: minst C-kort med tillhörande giltigt YKB, lastmaskinskort samt kranförarbevis.


Erfarenhet: några års erfarenhet av framförande av tunga fordon är önskvärt men inget krav och erfarenhet av renhållningsuppdrag meriterande.


Övrigt: du ska ha datavana, vara lösningsorienterad, kreativ och engagerad, ha hög arbetskapacitet, ha god lokal kännedom samt ha god fysik. Du ska kunna uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift.


Lön: individuell lön tillämpas.


Tillträde: snarast efter överenskommelse.


För mer information kontakta förbundschef Leif Welander, 0582-685701 eller samordnare Conny Hjärtedal, 0582-685708.


Facklig företrädare: Micael Adriansson, 010-4429276


Ansökan skickas till:
Sydnärkes kommunalförbund
Södra Allén 2
694 30 Hallsberg


Mail: leif.welander@kf.sydnarke.se


Sista ansökningsdag: 2017-12-08