Logotyp: Sydnärkes kommunalförbund

Vi söker 2 renhållningsarbetare

Som renhållningsarbetare hos oss har Du en mycket viktig roll i vårt miljöarbete kring insamling och återvinning av avfall. Du och dina kollegor är vårt ansikte utåt. Vi förväntar oss därför att Du har hög servicenivå så att våra kunder blir nöjda. Du är dessutom intresserad av miljöfrågor och vill med din insats medverka till att nå uppsatta mål.

Huvudsakliga arbetsplatser är på förbundets återvinningscentraler. Du ska dessutom vara beredd på andra arbetsuppgifter såsom att köra någon av förbundets sopbilar i Hallsbergs och Lekebergs kommuner, utkörning av kärl mm.

Du är noggrann och ansvarsfull i arbetet på återvinningscentralen och när du framför ett fordon gör du det på ett säkert sätt. Vid sophämtning inrapporterar du noterade avvikelser.

Arbetstid: heltid

Behörighet: minst C-kort med tillhörande giltigt YKB, lastmaskinskort samt kranförarbevis.

Erfarenhet: några års erfarenhet av framförande av tunga fordon är önskvärt men inget krav. Erfarenhet av renhållningsarbete är meriterande.

Övrigt: du ska ha datavana, vara lösningsorienterad, kreativ och engagerad, ha hög arbetskapacitet, ha god lokal kännedom samt ha god fysik. Du ska kunna uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift.

Lön: individuell lön tillämpas.

Tillträde: snarast efter överenskommelse.

För mer information kontakta förbundschef Leif Welander, 0582-685701 eller samordnare Conny Hjärtedal, 0582-685708.

Facklig företrädare: Kristoffer König, 010-4429227

Ansökan e-postas till leif.welander@kf.sydnarke.se eller skickas till Sydnärkes kommunalförbund, Södra Allén 2, 694 30 Hallsberg.