Logotyp: Sydnärkes kommunalförbund

Kontakt

Har du synpunkter på förbättringar, vill påkalla några fel på någon av våra anläggningar eller något annat som rör sophämtning/återvinningscentraler oss är du välkommen att kontakta oss.

Vår kundtjänst är öppen måndag - fredag kl: 08.00 - 16.00. Dag före röd dag stänger vi kl:13.00 och röda dagar stängt.

Du kan eposta kundtjänst på info@kf.sydnarke.se, ringa på telefonnummer 0582-68 57 00 eller skicka post till:

Sydnärkes kommunalförbund
Södra Allén 2
694 30 Hallsberg

Kontaktuppgifter till personal hittar du på denna sida.

Du kan också använda dig av formuläret nedan för att kontakta kundtjänst.

När du sänder in dina personuppgifter via kontaktformuläret nedan godkänner du att Sydnärkes kommunalförbund behandlar de uppgifter du lämnat.

De personuppgifter du lämnar till Sydnärkes kommunalförbund registreras och behandlas enligt reglerna i dataskyddsförordningen (GDPR). Dina uppgifter som du lämnat i det här kontaktformulärete gallras efter att vi kontaktat dej och behandlat ditt ärende.

Du har rätt att kontakta oss om du vill begära information om de uppgifter vi har om dig, för att begära rättelse, överföring eller för att begära att vi begränsar behandlingen, för att göra invändningar eller begära radering av dina uppgifter. Du har också rätt att få felaktiga uppgifter rättade.

Personuppgiftsansvarig är Sydnärkes kommunalförbund. Har du frågor eller synpunkter på hur personuppgifter hanteras kontakta vårt dataskyddsombud via vår kundtjänst, 0582-68 57 00.

Läs mer om hur Sydnärkes kommunalförbund hanterar dina personuppgifter häröppnas i nytt fönster.

Kontaktuppgifter